Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τη γυμνή εμφάνιση της Μαρίας Λεκάκη!


Η Μαρία Λεκάκη έχει συμμετάσχει σε αρκετές πετυχημένες σειρές! Η ηθοποιός το 1998 συμμετείχε στην ταινία «Το αίνιγμα» και για τις ανάγκες του ρόλους χρειάστηκε να γδυθεί!
Είναι ίσως η μοναδική φορά που βλέπουμε την Μαρία γυμνή!
Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Σολδάτου και στην εν λόγω ταινία ο αξέχαστος Θανάσης Βέγγος είχε ένα μικρό ρόλο!


Συγκεκριμένα, μία επιτυχημένη δικηγόρος, κόρη «ήρωα» στρατηγού, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον περίγυρό της και από την οικογενειακή της ρουτίνα, βιώνει μια περιπέτεια στον Κολωνό. Εισβάλλει στη ζωή της μια μικροσυμμορία με αρχηγό ένα γέρο τυφλό ζητιάνο, τον πρώτο δάσκαλο και ίνδαλμά της, που στα μάτια της φαντάζει σαν τον μυθικό Οιδίποδα. Δύο αδελφές πόρνες, η 'Αντα, που το βαφτιστικό της είναι Αντιγόνη, και η Μίνα, περιφέρουν το γέρο στη ζητιανιά του. Δύο φίλοι κλεφτρόνια, θα σκοτωθούν σε σύγκρουσή τους με την αστυνομία, για να παραμείνει ο ένας στους αζήτητους του νεκροτομείου. Ο επιστάτης του σχολείου είναι τσιλιαδόρος, βοηθός του αρχηγού, ταλαίπωρο υπόλειμμα που περιφέρεται λέγοντας αινίγματα. Το παλιό σχολείο έγινε μπουρδέλο. Κι ο πατέρας -στρατηγός αποδεικνύεται ένας κάλπικος ήρωας, υποστηρικτής ενός νόμου και μιας ηθικής τάξης που ο ίδιος ευτέλισε. Η συμμορία του Κολωνού σκαρώνει μια μεγάλη-ηλίθια κλοπή στα αρχαία του Κολωνού. Όμως η εξέλιξη της κλοπής οδηγεί σε συμβάντα τραγικά για την παρέα. Η βοή του μύθου και της Ιστορίας επιβάλλουν τους όρους του παιχνιδιού τους.
Δείτε την ολόγυμνη εμφάνιση της Μαρίας Λεκάκη!
http://www.gossip-tv.gr

1 σχόλιο: